LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání

Letní sézona koupání a dovolených u moře je v plném proudu. Pokud si nemůžete vzít z časových důvodů klasickou dovolenou týden až dva na zájezd k moři, nebo vám v domácím rozpočtu nezbývá již dostatečná finanční rezerva, máme pro vás řešení!

A na to vše nepotřebujete téměř žádnou dovolenou. Večer vás pohodlně posadíme do autobusu a ráno jste na pláži jako první. Po večeři si odpočinete v kvalitním hotelu, projdete se a druhý den si užijete opět koupací a opalovací pohodu. Večer vás naložíme na cestu zpět do našeho pohodlného autobusu a ráno jste v Praze.

Tomu říkáme krásně strávený letní čas a 2 dny na italských pláží Jadranu!

Pokud máte zájem a chybí vám letní pohoda u moře, máme pro vás jednoduchý a velmi oblíbený zájezd za koupáním. Odjíždíme z Autobusového nádraží Florenc v Praze ve večerních hodinách (cca 19:30). Usadíme vás do pohodlných sedadel a náš personál se postará o vaši bezstrarostnou jízdu za létem a koupáním.

Lido di Jesolo je nejen výborné plážové letovisko na severu Itálie, ale taktéž městečko, které nadchne návštěvníky svojí promenádou, obchůdky a kavárnami. Atmosféra v městečku je vskutku ojedinělá a velmi příjemná. Během koupání nebo procházek městečkem ucítíte vůni italské kuchyně, rybářských sítí visících přede dveřmi domů a vidět můžete malířské a rukodělné dílny. Čeká na vás krásné moře, písčité pláže, opalování, pravá italská zmrzlina, pizza, aperol… 

Druhý den v ranních hodinách příjedete do severoitalského letoviska Lido di Jesolo. Čeká vás individuální volno, které můžete trávit na plážích okolo zdejších hotelů. Na hlavní pláž to máte od autobusu dva bloky. Ke slunění a koupání můžete využít veřejných nebo soukromých pláží. Veřejné jsou bezplatné, avšak není možné na nich použít vlastní lehátko či slunečník. Ručník či osušku si díky brzkému příjezdu můžete dát do první řady od vody. Vaše ratolesti si mohou celý den na hranici vody stavět pískové hrady aniž byste se museli strachovat kde jsou a co dělají! Pohodlnější alternativou je připlacení si komfortu na soukromých plážích kde vás čekají dvě kvalitní lehátka se slunečníkem. Lehátka jsou často doplněna o nástavec na zastínění hlavy. Velmi často je k dispozici barový servis nebo je plážový bar umístěn na začátku pláže. Kdo bude mít chuť na procházku městem, doporučujeme se vydat po hlavní promenádě. Večer po 18. hodině odjezd na ubytování v hotelu.

Další den po snídani a opuštění hotelu vás opět naše posádka odveze na pláže v Lido di Jesolo. Můžete zvolit jiné místo, nebo můžete jít s dětmi třeba na celý den do zábavního aquaparku, který je na konci Lida. Stačí se dohodnout s průvodcem a naše posádka vás tam ráda doveze. Čeká vás další den odpočinku a máte volno do cca 18. hodin, které můžete strávit u moře. Když budete mít slunění a koupání dost, vydejte se na hlavní promenádu v Lidu. Na ní najdete nespočet obchůdků a restaurací. Každý si zde vybere dosyta podle svých přání a možností. Večer vás čeká po dvou dnech zážitků pohodlná cesta domů. Pohodlně vás posadíme zpět do našeho autobusu a vydáte se na cestu do ČR. 

Do Prahy dorazíte odpočatí a nadšení v ranních hodinách následující den (cca 7:00 – 8:00 hod.). A máte za sebou krásně strávené dva dny na jadranské pláži!

LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání
LIDO DI JESOLO - dvoudenní koupání

Zpět na články

Sdílet

Poslední články

SOUTĚSKA VINTGAR A JEZERO BLED
Benátky známé i neznámé...
Velikonoční otevírací doba
Italské velikonoce
Vůně a chutě Provence
Zpět na články